Servicedesk

Contact

Wij zijn continue bereikbaar via email : info@kinderfietsenoutlet.nl , hier krijgt u zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 1 werkdag een reactie van ons.


Ruilen

U kunt uw bestelling ruilen binnen 14 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Ruilen kan enkel bij onbeschadigde en ongebruikte artikelen en met een ingevuld retourformulier. Hierop kunt u aangeven welk artikel u wilt ontvangen in plaats van het geretourneerde. Door dit formulier uit te printen, in te vullen en mee te zenden met uw retourzending, zullen wij uw verzoek zo snel mogelijk behandelen.

Na 14 dagen is ruilen niet meer mogelijk. De verzendkosten voor het retourneren van de oorspronkelijke bestelling zijn voor uw rekening. De kosten voor verzending van het product dat u in ruil wenst te ontvangen, worden door ons betaald.

Heeft u een beschadigd, defect of foutief artikel ontvangen? Gebruikt u dan niet bovenstaand formulier, maar stuur eerst een mail met uw ordernummer (dit vindt u op onze factuur/bevestiging), een toelichting op het door u geconstateerde gebrek en zo mogelijk een foto naar onze klantenservice : info@kinderfietsenoutlet.nl  Wij proberen de kwestie dan namelijk, indien mogelijk, voor u op te lossen zónder dat u het product hoeft te retourneren.

Beschadigd artikel

Als er schade is, dient u ons zo spoedig mogelijk echter uiterlijk binnen twee werkdagen na ontvangst te informeren per email: info@kinderfietsenoutlet.nl met daarbij indien mogelijk foto's van het beschadigde product. Vermeld altijd uw naam, adres, telefoon- en factuurnummer waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen om een en ander op te lossen. Neem eerst contact met ons op alvorens naar een fietsenmaker te gaan.

Laden...